Производителите на смартфони от Китай постоянно изненадват своите фенове. Някои правят

...
Производителите на смартфони от Китай постоянно изненадват своите фенове. Някои правят
Коментари Харесай

Ръководителя на OnePlus неочаквано отмени смартфона OnePlus 6

Производителите на смарт телефони от Китай непрекъснато изненадват своите почитатели. Някои вършат това благодарение на най-новите технологии, като Vivo,  други за сметка на отличното качество на продуктите, като Xiaomi, а някой пък благодарение на непредвидени изказвания, като OnePlus. 

Днес ръководителят на последния разработчик Карл Пей в формалния си профил в обществената мрежа Weibo разгласява елементарен, само че явен пост, който ненадейно анулира смарт телефона OnePlus 6, формалното показване на който би трябвало да се организира през април-май.



Тъй като предходната година публиката видя смарт телефоните OnePlus 5 и 5T, то никой не е имал никакви подозрения по отношение на това, че идващият уред ще получи името OnePlus 6. Всъщност обаче това няма да се случи, а виновността за всичко това е в управлението на компанията, което работи върху бъдещото устройство. В късото известие, ръководителя е декларирал, че е „равно на 7 или равно на 8?“ (преведено с Гугъл Translate от китайски език). Тълкуванието на тази фраза може да се извърши по-различен метод, само че при всеки случай тя се базира на това, че новият флагман на марката ще бъде наименуван не по този начин, както всички си мислят.



Новият смарт телефони на компанията може да получи името OnePlus 7 или даже OnePlus 8. За сходно решение ни навежда фактът, че след стартирането на OnePlus 3T през 2016 година, идващият телефон на марката стана OnePlus 5, а не OnePlus 4. Не е изключено, че през 2018 година тази компания също ще „прескочи“ една или две числа в заглавието, само че заради каква причина – не е известно.



Може би, ръководителя на OnePlus Карл Пей счита, че в този момент смарт телефоните на Apple се назовават iPhone 8 и iPhone 8 Plus, а най-хубавите устройства на Samsung – Galaxy S9 и Galaxy Note 8 и заради това, потреблението на сходни числа в заглавието ще сложи новия телефон в една редица с тези мобилни устройства. Това, несъмнено е много неуместно, само че има някаква логичност. Сега пък всичко демонстрира, че генералният шеф на OnePlus ненадейно анулира смарт телефона OnePlus 6, намеквайки за друго име на бъдещото устройство.

По-рано същия този човек, т.е. най-високопоставения чиновник на цялата марка, отстрани от всички публични източници споменаването на прореза в екрана на бъдещия смарт телефон на компанията. Не е изключено, мненията на потребителите да са принудили компанията да се откаже от тази специфичност в своя нов телефон, който би трябвало да е OnePlus 6.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР